dilluns, 6 de juliol del 2015

LOVE & JOY CAMP. MODERN FAMILY 2015

Love & Joy Camp. Modern Family 2015



I per finalitzar les nostres vacances, vam triar el camping Bassegoda Park, a Albanyà, on es celebrava la segona edició del Love&Joy Camp, aquesta vegada dedicat a les famílies "modernes"
 
Animat per el nostre amic Miquel, i després de la bonica experiencia que vam tenir a la 5th Eriba Fest, celebrada al 2013 al mateix camping, i on es van reunir decenes de caravanes marca Eriba, procedents de tot el món.
 

 
A un preu realment econòmic, i durant una semana, tenies l'oportunitat d'acampar en un camping de primera, amb un programa realment espectacular, on es barrejaven les activitats própies del camping amb les del Love&Joy Camp:
 
- Bodes bohemies.
- Sopar de "traje"  (yo traje esto, el trajo lo otro...).
- Puck Cinema, el cinema més petit del món (dintre d'una Eriba).
- Viatges en globus aerostàtic.
- Mercat Hippie.
- Música en viu.
- Chill Out al costat de la piscina
- Karaoke
- Exposició de Caravanes vintage
- Batukada
 
Festa de la espuma

I què dir del camping? Doncs per nosaltres resumeix tot allò que busques en un camping. Tranquilitat i diversió:
 
1) Es tracta d'un camping familiar, amb un recinte no massa gran, on tot es cuida el detall. Dotat de pistes esportives, restaurant, piscina, mini-club i activitats per grans i petits per tal de gaudir del campisme sense haver de preocupar-te en excès per aquells que tenim canalla.
 
Masoota del càmping
 
2) L'entorn és espectacular. Recomano les vistes al Bassegoda, estirat a les tumbones de la piscina, relaxant-te i  fent un bany quan la calor apreta.  Als costat mateix del camping, pots anar caminant a banyar-te al riu Muga. Quan no hi ha sequera, pots fer activitats de descens pel riu. Sencillament espectacular.  A recepció t'assesoren sobre les rutes més maques a fer en BTT  (lloguen mountain bikes) o trekking.
 
 
 
3) Agafant el cotxe, o la bici, pots anar a visitar el poble de Lliurona, el poble d'Albanyà, o el conjunt medieval de Sant Llorenç de la Muga, visita imprescindible si vens al Bassegoda Park,
  
4) Per últim, el camping ofereix uns serveis nets,  unes parcel·les àmplies i del·lmitades amb arbustos suficientment alts per tenir una mica de privacitat.
 
 

 
En definitiva, es tracta d'un camping que recomano personalment. Ja estem esperant l`edició del Love&Joy Camp 2016. Ens veiem aviat!!!
 
 
 
 
 
 
 
Telf.: 972 54 20 20
info@bassegodapark.com 
Ctra. Albanyà, S/N
17733 ALBANYÀ (Girona) España
 
 
 També ens podreu seguir a través de:
https://www.flickr.com/photos/146234542@N07/albums
https://www.youtube.com/channel/UCNvNVV_ktL9VBTFq1PuiT-g



 
 

1 comentari: