diumenge, 17 de juliol del 2016

CAMPING AMETLLA VILLAGE. L'Ametlla de Mar. Tarragona.




Aquest juliol  vam fer una estada de 10 dies al càmping l’Ametlla Village, un càmping de primera ubicat a tres kms. de la marinera població de l’Ametlla de Mar.  Un dels càmpìngs preferits per els meus fills per l’animació que ofereixen en temporada alta. Camping 100% recomanable si el que  busqueu és un camping de platja, amb parc aquàtic i amb molta animació i possibilitats a l'entorn inmediat. És un camping dels que repeteixes cada any.



Recepció
 
ALLOTJAMENTS:
Tal i com veiem al planol del càmping que podem descarregar a la seva web, tenen dos tipus de parceles, distribuïdes en varies zones del càmping.



Plànol del camping
 
Parceles Standard, a les zones M, H i A.
La zona M, és la zona ubicada a la dreta de recepció, part alta del càmping. Aquesta zona està separada per un carrer que arriba fins a la platja, i es divideix en dos zones, una ubicada en un pinar, amb molta obra segons la parcel·la, i altre zona amb oliveres i d’altres arbres potser una mica més mancada d’ombra.

Parcela zona M
 
Darrere recepció, la zona A. És la zona més utilizada per les estades d’una sola nit, donada la seva proximitat a la sortida.  A mà esquerre, tenim una zona de bungalows i la zona d’acampada H. Per mi és la millor zona del càmping si tries la tarifa standard. És una zona bastant reduïda, a prop de les piscines, platja, restaurant e instal·lacions esportives,  parceles amb ombra, fins i tot alguna amb vistes al mar. Vaig tenir la sort de que el càmping ens va reservar aquesta parcela. Tot un plaer aixecar-se amb vistes al mar i amb una lleugera marinada que ens alleujava de la calor. Com a curiositat destacar que aquesta era una antigua zona de bungalows que al ser retirats, van deixar unes plataformes de ciment que fan bastant cómoda l’estada al no necessitar cap tipus de bolón ni similar.
Parcela zona H amb vistes al mar


 
Parceles Plus, a la zona P (en blau)
Les parceles plus,  son de dimensions més grans, amb 16 Ampers, aigua i presa de TV. És la zona més próxima a les piscines, i separada de la zona ; per una zona de bungalows. Aquesta és la zona més nova del càmping, potser trobem a faltar en algunes parceles una mica d’ombra donat que els arbres encara son joves, no obstant a l’arribar al càmping pots triar la parcela, per tant es poden escollir en funcío dels gustos de cadascú.



Parcela Plus
 
 Bungalows:
El càmping disposa de diferents tipus de bungalows amb 1, 2 o 3 habitacions,  en funció del número de persones que facin la reserva.


Bungalows

També disposen de tendes Kenya, uns moderns allotjaments de lona i fusta, d’allò més bonic, una molt bona opciò per l’estiu, així com bengalís.


Kenya



Bengalí
 
Per últim, i per una estada d’allò més confortable, disposa d’apartaments dúplex radere de recepció. Ideal per aquells que volen estar com a casa, amb totes les aventatges que ens ofereix el campisme.


Dúplex

 
SERVEIS DEL CÀMPING:
Restaurant:
A tocar de la zona de piscines, està ubicat el Restaurant Càmping Ametlla, on ens ofereixen una abundant varietat de productes frescos de la zona com arròs, peix o carn, i també menús a un preu de 16 € al migdia, ideal per aquells dies que no et vé de gust cuinar. Fora de temporada també ofereixen servei de celebracions. Durant tot el día, donen servei de bar.
Quan arriba la nit, a la part de dalt tenen bar musical/discoteca on ofereixen una gran  varietat de cocktails.



Bar-Restaurant

Supermercat:
Obert de març a setembre, on podràs trobar qualsevol producte d’alimentació, així com diaris, revistes, utensilis de càmping, roba, banyadors, calçat, etc. Preus dintre del que es considera normal per ser un supermercat de càmping.

Sanitaris:
Cada zona d’acampada, té el seu propi edifici de sanitaris. Sempre en correcte estat de neteja, durant la meva estada passaven fins a cuatre vegades al dia, amb instal·lacions molt noves, i amb suficient número de dutxes i wc. 

Edifici serveis

Pica amb dutxa
 
 Tots disposen de banyera per nadons i serveis per discapacitats.



Banyera nadons amb wc per nens



 Cada edifici disposa de piques per rentar els plats i/o la roba, i dotats de rentadores i secadores. Les piques d'interior tenen aigua calenta.



Piques i Safareig interior.


També n'hi han piques exteriors. Aquestes, amb aigua freda.


Piques exteriors






 
INSTAL·LACIONS ESPORTIVES I LLEURE:
Parcs infantils:
En trobem dos parcs infantils, un al costat de recepció, i deal perquè el checking no es faci pesat als nens, i un altre a la zona de piscines.  Ambdòs tenen àrees de joc per diferents edats.



Parc infantil zona piscines

Parc Infantil zona Recepció




 
 
Instal·lacions esportives:
Tampoc en aquest apartat el càmping es queda curt. Trobem un camp de fútbol gran, pista de básquet o futbol sala, camp de vòlei, zona de petanca, dos pistes de padle, ping pong i per els més esportistes, un petit gimnàs al costat de recepció, radere del supermercat.



Camp de fútbol



Camp Voley
 
Pista de Bàsket/fútbol 7
Pistes de Padle
 
 
Piscines:
En aquest apartat, el càmping destaca per el seu gran parc aquàtic. Disposa de fins a 4 piscines, de diferents mides i profunditats, per els més petits i els més atrevits. La piscina més gran, que just ara farà un any que la van construir, disposa d’accés tipus platja per tal de que les persones amb més problemas de mobilitat poguin gaudir d’un refrescant bany.


Piscines



 
 
Animació:
Aquí hem de parlar de l’A-Team. Quí son l’A-Team? Doncs un grup d’animació que ens ofereix tot tipus d’espectacles per grans i petits, amb representacions, musicals, etc. Fins i tot la famosa mini-disco de cualsevol càmping, a l’Ametlla Village ho fan de manera diferent…. La Summerdisco cada nit fa les delícies dels petits i no tant petits amb els últims éxits de la música internacional. I amb coreografies que s’assajen cada matí a la piscina al Learning Summerdisco.



Espectacle familiar Avatar


Espectacle nocturn

També ofereixen servei de miniclub, on els més petits tindran la possibilitat de fer manualitats, jocs infantils a la zona de piscines.

Jocs a la piscina
 
Aquagym, ioga, curses dintre del càmping, torneigs de fútbol, volei, petanca, etc…


Learning Summerdisco

Tenen una oferta d’animació tan àmplia i variada que segurament m’estaré deixant alguna cosa… és millor comprobar-ho en viu!!!
 
Ametlla diving:
Per tal de que les teves vacances siguien d’allò més divertides, l’empresa ametlla diving, ubicada junt a la zona de piscines,  ofereix la possibilitat de bussejar per les cales del voltant. Preus i descompts especials per els clients del càmping.
 
ENTORN:
Tal i com he explicat al principi, el càmping està ubicat a 3 kms. del l’Ametlla de Mar. Aquest any, s’ha construït un nou pont que facilita l’accès al càmping. Fins ara, s’ha de reconèixer que tot i que mai vaig tenir cap problema, l’accès feia una mica de por sobre tot per els caravanistes més novells.
Nou accés entrada

Platges:
El càmping té accés directe a la Cala de Santes Creus i la Cala de la Llenya, les dos de difícil accés i exclusivament utilizades per els usuaris del càmping. Aquestes platges no son de sorra fina, son de pedra, no obstant la bellesa d’aquestes cales i les del voltant fan imprescindible la visita.



Platja Santes Creus
 
Per davant mateix del càmping tenim el GR-92 o camí de ronda. Gaudir de fer senderisme a escasos metres del mar, passant per cales verges i acantalitats no té preu. Aquesta és una activitat obligada en cas d’allotjar-te a l’Ametlla Village.


Camí de ronda

Altres possibilitats a prop del càmping serien la visita a la bonica población de l’Ametlla, el búnker de la guerra civil, el Tuna Tour, el Delta de L’Ebre, etc.

Aquí us facilito algunes webs per tal d’accedir a més información turística:
http://www.tuna-tour.com/?lan=ca






Per últim, un vídeo on podreu veure el camping en tota la seva extensió.



 
 

Dades de contacte:
Paratge Santes Creus s/n
AP 240
43860 L’Ametlla de Mar
Tarragona (Spain)
Tel. +34 977 267 784

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada